URB.

Wat beweegt mensen?

Over ons

URB. gaat over stad, dorp en alles daartussenin. Wij bieden informatie over urbanisatie aan in de vorm van kort nieuws, maar ook langere stukken met meer achtergrond met als doel onze lezer te infomeren over trends op het gebied van wonen en wat hierbij komt kijken.

Dit zijn de mensen achter URB.:

img-20161114-wa0006-01
Noraly Terbijhe is 21 jaar en komt uit Almere. Op haar zevende verhuisde ze met haar ouders naar Lelystad, waar ze nu nog steeds woont alleen nu samen met haar vriend. Noraly werkte eerder als vrijwilliger bij Omroep Flevoland, liep stage bij LINDA. en werkt nu als freelancer bij De Stentor.

Judith Makkink is 20 jaar en komt uit img_5681Hengelo Gelderland. Judith is getogen in het pittoreske dorpje in de Achterhoek, maar werd geboren in Doetinchem, een van de drie grote steden in het gebied. Judith werkte eerder als vrijwilliger bij Optimaal FM, liep stage bij de Stentor en is momenteel vrijwilliger bij RTV Vierakker – Wichmond, waar zij PR vrouw is.

img_5684Romano Lemckert is 22 jaar en woont al zijn gehele leven in Apeldoorn. Romano houdt van schrijven en is op de hoogte van  de laatste social mediatrends. Romano liep onder andere stage op de beeldredactie van BNN-VARA, en was redacteur bij AVROTROS Zappsport.


Fieke de Beuze
is 20 jaar enimg_5673 woont in Utrecht. Ze is geboren in Deventer en opgegroeid in een klein gehucht Welsum. Fieke werkte eerder voor de Deventer Televisie en liep stage bij NOS Jeugdjournaal en RTL Nieuws. Op dit moment werkt ze als freelancer bij De Stentor en als redacteur op de buitenlandredactie van het RTL Nieuws.

img_5683Rianne Mijnheer is 20 jaar en woont al haar hele leven in Mastenbroek, een polder vlakbij Zwolle. Rianne haar passie ligt bij het schrijven van mooie artikelen. Ze liep stage bij de website ‘Mama en Zo’, waar ze redacteur was voor de website en de social media onder haar hoede nam. Waardoor ze veel weet over het schrijven voor het online web en het gebruik van social media.

img_7206Tiffany Frasa, 21 jaar, is eigenlijk een Enschedeër, woonachtig in het mooie Zwolle vanwege de studie Journalistiek. Ze is dan ook werkzaam bij RTV Oost, mede door liefde voor de provincie. Daar maakt ze video’s voor het internet en de televisieuitzending en ook audiofragmenten voor de website en de radiouitzending. Daarnaast freelancet ze hier en daar.

img_5679Annemarijn van Elderen, 22 jaar, woont in Zwolle maar is geboren in Meppel. Annemarijn liep eerder stage bij het RTL televisieprogramma ‘Koffietijd’, hier heeft ze haar interesse voor human interest verhalen ontwikkeld. Ook houdt ze zich graag bezig met beeldende social media. Zo kan ze uren doorbrengen op Instagram of Youtube en struint ze dagelijks haar vaste websites en blogs af.

Advertisements